Apr. Astrid Pylyser

Ik ben Astrid, apotheker gespecialiseerd in leefstijladvies en het gezicht achter Oragon. Na mijn universitaire studies Farmaceutische Zorg (KU Leuven) merkte ik repetitieve patronen op bij mijn patiënten rond preventie en chronische  aandoeningen. Ik kreeg het gevoel dat de gezondheidszorg veel breder kon bekeken worden en besliste me verder te specialiseren in verschillende complementaire takken m.b.t. Levensstijlgeneeskunde. Zo ging ik me verdiepen in Fytotherapie (expertise kruidentherapie), Orthomoleculaire gezondheidszorg (expertise suppletie, leefstijlinterventies & voedingsstoffen), Klinische psycho-neuro-immunologie (bestudeert de samenhang tussen psyche, immuunsysteem, hersenen en hormonen) & Neurolinguïstisch programmeren (NLP). 

We hebben meer in handen dan we denken als we preventief en curatief te werk gaan. Ons lichaam en onze geest kunnen veel meer aan dan we denken, mits maximale ondersteuning. Met deze nieuwe inzichten zag ik het als mijn verantwoordelijkheid om hiermee verder te gaan. In 2020 startte ik als apotheker, gespecialiseerd in Levensstijlgeneeskunde en geef ik therapie aan patiënten. Ik zorg er steeds voor dat mijn brede kijk op de gezondheidszorg wetenschappelijk onderbouwd is en streef naar veiligheid. 

De visie en missie van LifeMe liggen volledig in dezelfde lijn als waar mijn passie, manier van werken en interesses liggen. Zo wil ik LifeMe graag helpen ondersteunen en mijn steentje bijdragen om samen een draagvlak te creëren waarbij Levensstijlgeneeskunde centraal staat.