In de media – uitgelicht

Dr Kris Verburgh –Veroudering Vertragen

Dr. Verburgh is arts, onderzoeker en schrijver van onder meer de beststellers “Veroudering vertragen” en “De Voedselzandloper”. Niet verwonderlijk dat hij honderdduizenden boeken heeft verkocht en bedenker is van een nieuw vakgebied: “nutrigerontologie”.

Met zijn praktische, onderbouwde, begrijpelijke uitleg en duidelijke stappenplannen in zijn boeken leer je hoe je gezond ouder kunt worden met behulp van voeding op basis van recente wetenschappelijke inzichten.

Gastspreker op LifeMe Congres

Kunt u niet wachten om hem “live” in actie te zien op het congres? Kijk dan eens op zijn website http://www.krisverburgh.net/ of lees alvast een van zijn boeken.

Prof. Hanno Pijl diabetoloog Leids Universitair Medisch Centrum (NL)

Podcast met Hanno Pijl diabetoloog Leids Universitair Medisch Centrum (NL) over diabetes 2:
“stoppen met dweilen met de kraan open”

Professor Hanno Pijl, vertelt journaliste Karine Hoenderdos over zijn passie om diabetes te verminderen en zijn aanpak in de praktijk. Hij lobbyt voor het voorschrijven van een andere levensstijl bij bepaalde ziekten, inclusief diabetes, om preventief en curatief ziekten te helpen behandelen. Pijl legt in deze podcast uit hoe dat naar zijn mening kan, en hoe hij zelf gezond leeft.

De podcast is te vinden bij PLUS online.