Liza Musch

Gerontoloog en Drs. in de Medische Wetenschappen

Expertise

Ik ben docent en onderzoeker aan Odisee en VUB in het domein van nervus vagus stimulatie en ademhalingstechnieken in mensen die geconfronteerd worden met oncologie (kanker) of dementie. Centraal staat levensstijl en de impact daarvan op gezondheid en welzijn. Vanuit mijn gerontologische invalshoek kijk ik vooral naar de ouder wordende mens.

Hobbies/Interesses

Ik hou van wandelen in de natuur. Het geeft me de nodige rust in het drukke leven. Ook mijn dagelijkse ademhalingsoefeningen geven me meer veerkracht. Daarnaast kook ik graag, met een voorliefde voor de Indonesische keuken, waar mijn roots liggen.

Dit geeft mij positieve energie

Samen zijn met mijn kinderen, gezin, familie en vrienden geeft me positieve energie. Ook een goed gesprek en samenwerken met mensen die open in het leven staan.

Mijn motivatie voor LifeMe

Levensstijlinterventies, zoals ademhalingsoefeningen, yoga, wandelen, etc. zijn belangrijk om het welzijn in evenwicht te houden. Integratie in het dagdagelijks leven is niet altijd vanzelfsprekend of gemakkelijk. Ik hoop te kunnen bijdragen aan de mens, gezondheidszorg en wetenschap omtrent gezonde levensstijl.

LinkedIn: https://be.linkedin.com/in/liza-musch-403b9497 

Email: liza.musch@odisee.be