Nancy Gheysens

MSc Master in Levenslooppsychologie

Secretaris van LifeMe.

Naast mijn baan als loopbaanbegeleider, begeleid ik mensen die met levensvragen zitten of levensstijl aanpassingen willen implementeren ten gevolge van gezondheidsproblemen.

Bezoek ook even mijn website: http://positivelifehealth.com/ 

Ik ben gepassioneerd door de stroming van de positieve psychologie vandaar coaching praktijk vanuit positief psychologisch perspectief.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de buitenlucht en ga ik aan zee wandelen of golf spelen.
Golf hoop ik levenslang te spelen, Zweeds onderzoek van Farahmand (2009) toonde trouwens aan dat golfers gemiddeld 5 jaar langer leven.
Als ex-Tele-Onthaal vrijwilliger nu Tele-Onthaal Ambassador; dit houdt in dat ik de Public Relations van deze organisatie help ondersteunen. Het geeft mij positieve energie als ik mensen kan helpen en tot actie aan kan zetten om zich beter te voelen, zich te ontwikkelen en tot bloei te laten komen.

Nancy Gheysens

Mijn motivatie om betrokken te zijn bij LifeMe vzw is dat ik van kinds af aan heb meegekregen dat gezondheid een heel belangrijk kapitaal is, dat je maar één gezondheid hebt en dat die verzorgd dient te worden. Vandaar mijn interesse om mee te werken aan het implementeren van levensstijlprogramma’s die zowel preventief als genezend kunnen worden ingezet.

In 2015 had ik te kampen met een burn-out en heb ik zelf mijn levensstijl aangepast. Zolang mogelijk gezond blijven en actief bezig zijn is één van mijn levensmotto’s.