Wim Rombaut

Coach en trainer

Mensen die leiding geven in bedrijven, bij de overheid, en in de non-profit kunnen op mij rekenen als coach sinds de start van deze eeuw. In 1980 studeerde ik af als leraar L.O. en even later werd ik fitnessondernemer (oprichter Passage fitness in Gent) tot midden de jaren 90. Sinds de jaren 80 tot nu gaf ik duizenden uren groepslessen van ‘aerobics’ tot ‘relaxatie lessen’. Sinds 2000 tot op vandaag combineer ik mijn passie voor psychologie, muziek, en Zen, in mijn job als Zen trainer. Ik geloof in teambuilding waar constructieve communicatie en enthousiasme centraal staan. Dat leidt tot een positieve ‘Zen’ bedrijfscultuur, meer focus en meer fun.

Inspiratie

Positieve psychologie, neurowetenschappen, musicologie, Zen en relaxatie therapie vormen de basisinspiratie. Het omzetten van al die waardevolle theorie om te ontspannen en tot innerlijke rust te komen naar de praktijk is mijn dagelijkse inspiratie en motivatie. 

Waarom?

Iedereen heeft er in deze complexe en stresserende tijden écht nood aan. Innerlijke rust klinkt in het Engels zo: ‘inner peace’. Wie dit bereikt wordt ook vriendelijker en vredevoller voor zijn of haar omgeving. Indirect een klein steentje bijdragen aan wereldvrede dus. Een zandkorrel kan een klein verschil maken. 

Hoe doen we dat?

Samen met de muzikanten Elie De Prijcker en Steven Meuleman die in zijn studio -White House Recordings- alles opneemt en mixt maken wij songs en video’s met één doel: onze luisteraars en kijkers tot een diepe innerlijke rust brengen. Inner peace. De muziek functioneert zowel op zichzelf als aangevuld met geleide meditaties in het Nederlands, Engels en Duits.

Ik breng het online via mijn You Tube kanaal en met de website www.zentraining.be en offline met workshops en keynotes, steeds met onze eigen muziek als ‘muze’ om te ontspannen.

Mijn motivatie voor LifeMe

Ik werk heel graag samen met gelijkgestemden en gemotiveerde collega’s, waar ik veel kan leren, en veel kan delen. Mijn ambitie was en is altijd om met deze boodschap zoveel mogelijk mensen te bereiken en te stimuleren. LifeMe is een uitstekend intitiatief en platform om dit mee te helpen realiseren.

Wim Rombaut

https://www.zentraining.be/