top of page
Michel-P.jpg

VOORDRACHT
'ONTDEK DE WETENSCHAP VAN DE THE BLUE ZONES'
MET MICHEL POULAIN

DONDERDAG 25 APRIL

BRUSSEL

Wij zijn verheugd u uit te nodigen voor een inspirerende avond met de gerenommeerde onderzoeker Michel Poulain, medeoprichter van het concept "The Blue Zones." Dit unieke evenement biedt een zeldzame kans om inzicht te krijgen in zijn baanbrekende werk en de fascinerende ontdekkingen die hebben bijgedragen aan ons begrip van lang en gezond leven.

Wie is Michel Poulain?

Michel Poulain is een vooraanstaande wetenschapper die wereldwijde erkenning heeft gekregen voor zijn bijdrage aan het onderzoek naar de zogenaamde "Blue Zones." Met een diepgaande interesse in demografie en gezondheid heeft Poulain samengewerkt met andere vooraanstaande onderzoekers om de gemeenschappen te identificeren waar mensen niet alleen opmerkelijk langer leven, maar ook een opvallend goede gezondheid genieten. Zijn inzichten hebben geleid tot revolutionaire ideeën over levensstijl, voeding en gemeenschapsleven.

 

Wat zijn The Blue Zones?

"The Blue Zones" zijn specifieke gebieden op de wereldkaart waar mensen een bovengemiddelde levensverwachting hebben en opvallend langer gezond blijven. Door middel van uitgebreid onderzoek en diepgaande studies heeft Michel Poulain, samen met zijn collega's, deze blauwe plekken geïdentificeerd en onderzocht wat deze gemeenschappen zo uniek maakt. De bevindingen bieden waardevolle inzichten die kunnen bijdragen aan een gezondere en langere levensduur.

Mis deze kans niet om direct van Michel Poulain zelf te horen en te leren hoe zijn onderzoek de manier waarop we denken over gezondheid en levensstijl kan veranderen. Kom en ontdek de geheimen van The Blue Zones tijdens deze boeiende avond!

PROGRAMMA

PROGRAMMA

18.00 Welkom en netwerkmoment

19u00 - 20u30 Voordracht door Michel Poulain

20u30 : Q&A

 

Napraten/networking

bottom of page