top of page

do 14 nov

|

Brussel

Symposium : Dementie

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Symposium : Dementie
Symposium : Dementie

Tijd en locatie

14 nov 2024, 18:00 – 21:00

Brussel, Warmoesberg 26, 1000 Brussel, België

Over het evenement

Wij nodigen u van harte uit voor ons aankomende symposium over dementie, een evenement dat zich richt op het begrijpen van deze aandoening en het verkennen van evidence-based benaderingen om dementie met een gezonde levensstijl tegen te gaan. Het symposium brengt vooraanstaande sprekers samen die hun expertise zullen delen en de nieuwste wetenschappelijke inzichten presenteren.

Over het symposium:

Dementie vormt een groeiende uitdaging in onze samenleving, maar er is hoop en er zijn manieren om de impact ervan te verminderen. Ons symposium is gericht op het verstrekken van diepgaande informatie over wat dementie is en hoe een gezonde levensstijl als een krachtig wapen kan dienen om de ontwikkeling ervan te vertragen of zelfs te voorkomen.

Wat kunt u verwachten:

  • Evidenced-based inzichten: Onze sprekers zullen de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen delen en evidence-based benaderingen presenteren om dementie beter te begrijpen en aan te pakken.
  • Levensstijl als preventie: Ontdek hoe een gezonde levensstijl, waaronder voeding, lichaamsbeweging en sociale interactie, een sleutelrol kan spelen bij het tegengaan van dementie.
  • Interactieve discussies: Neem deel aan boeiende discussies met onze deskundige sprekers en collega-deelnemers om inzichten te delen en vragen te stellen.
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet professionals, onderzoekers en andere deelnemers die geïnteresseerd zijn in dit belangrijke gezondheidsthema.

Het Programma:

Info volgt

Mis dit waardevolle symposium niet en markeer de datum alvast in uw agenda. Samen kunnen we streven naar een toekomst waarin dementie beter begrepen en effectiever aangepakt wordt.

Deel dit evenement

bottom of page